Pastagryde med salciccia
3. august 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Salciccia er en krydret, italiensk pølse, som gør det nemt at lave middelhavsinspireret mad, der er spækket med smag. Køb dem i velassorterede dagligvareforretninger eller hos specialkøbmanden – eller brug en anden type pølse med rå fars i.
Ingredienser
Sådan gør du
Tryk farsen ud i små stykker, og steg dem sammen med presset hvidløg, rosmarin og oregano i en gryde i olivenolie 4-5 minutter. Tag kødet op af gryden.
Hak løg, og steg det klart i gryden. Tilsæt finthakkede chili og kapers samt de to slags tomater i mindre stykker. Rist i et par minutter.
Vend pølsestykkerne og vand i, og lad saucen simre i 10-15 minutter. Smag til med salt og peber.
Kog pasta efter pakkens anvisning.
Vend feldsalat og basilikum i salciccia-gryden, og varm retten igennem. Servér den over friskkogt pasta sammen med plukket mozzarella.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk