Pastagryde med salciccia

3. august 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Salciccia er en krydret, italiensk pølse, som gør det nemt at lave middelhavsinspireret mad, der er spækket med smag. Køb dem i velassorterede dagligvareforretninger eller hos specialkøbmanden – eller brug en anden type pølse med rå fars i.

Ingredienser

Sådan gør du

Tryk farsen ud i små stykker, og steg dem sammen med presset hvidløg, rosmarin og oregano i en gryde i olivenolie 4-5 minutter. Tag kødet op af gryden.
Hak løg, og steg det klart i gryden. Tilsæt finthakkede chili og kapers samt de to slags tomater i mindre stykker. Rist i et par minutter.
Vend pølsestykkerne og vand i, og lad saucen simre i 10-15 minutter. Smag til med salt og peber.
Kog pasta efter pakkens anvisning.
Vend feldsalat og basilikum i salciccia-gryden, og varm retten igennem. Servér den over friskkogt pasta sammen med plukket mozzarella.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar