Pastafad med laks og spinat
28. juni 2021
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Sæt fisk på menuen med denne cremede sag fyldt med italiensk friskost og spinat.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pastaen efter pakkens anvisninger. Afdryp.
Pil og hak hvidløget fint, og lad det simre på panden i smør. Tilsæt mel, og lad det stege i et par minutter, uden at hvidløget tager farve. Hæld mælk på panden ad to omgange, og lad det simre i et par minutter. Vend ricottaen i, og smag til med fintrevet citronskal og citronsaft.
Tænd ovnen på 150°. Skyl spinaten, læg den i en skål, og overhæld den med kogende vand, så den falder sammen. Afdryp, og vend den i saucen.
Skyl og hak persillen fint, og vend den i saucen. Vend den kogte pasta i saucen, og smag retten til med fintrevet muskatnød, salt og peber.
Hæld det hele i et ovnfad, læg laksefileterne oven på, og krydr fisken med salt og peber.
Sæt fadet i ovnen i ca. 15 minutter, til laksen er færdigbagt.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk