Pastafad med laks og spinat

28. juni 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Sæt fisk på menuen med denne cremede sag fyldt med italiensk friskost og spinat.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog pastaen efter pakkens anvisninger. Afdryp.
Pil og hak hvidløget fint, og lad det simre på panden i smør. Tilsæt mel, og lad det stege i et par minutter, uden at hvidløget tager farve. Hæld mælk på panden ad to omgange, og lad det simre i et par minutter. Vend ricottaen i, og smag til med fintrevet citronskal og citronsaft.
Tænd ovnen på 150°. Skyl spinaten, læg den i en skål, og overhæld den med kogende vand, så den falder sammen. Afdryp, og vend den i saucen.
Skyl og hak persillen fint, og vend den i saucen. Vend den kogte pasta i saucen, og smag retten til med fintrevet muskatnød, salt og peber.
Hæld det hele i et ovnfad, læg laksefileterne oven på, og krydr fisken med salt og peber.
Sæt fadet i ovnen i ca. 15 minutter, til laksen er færdigbagt.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar