Pasta verdure

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Denne vegetariske pastaret spises i alle dele af Italien og kan nemt gøres til din egen ved at tilføje andre grøntsager end dem, som står i opskriften. Prøv at erstatte friskrevet parmesan med andre faste oste for en fornyet smag.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.
Hak hvidløg og chili fint, og steg det sammen med oregano i olie på en pande, til hvidløget er gyldent.
Skyl squashen, og skær den i tynde skiver. Skyl og halvér tomaterne. Knæk den nederste, lidt træede ende af aspargesene, og skær aspargesene i 2 cm tykke skiver. Lad dem stege med på panden i 5 minutter.
Vend den kogte pasta med grøntsagerne på panden, og lad retten samle sig.
Servér retten med friskrevet parmesan og et drys oregano.

Tip!

Tilføj evt. et par skiver god bacon eller lidt varmrøget laks til denne ret.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar