Pasta puttanesca med oliven og ansjoser

Her får du en vaskeægte italiensk klassiker! Pasta puttanesca med oliven og ansjoser er en vegetarisk pastaret, der med sikkerhed vil vække glæde.

Pasta puttanesca med oliven og ansjoser
0-30 min.

(0)

12. juli 2018 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer
konkyliepasta
400 g
hvidløg
3 fed
ansjoser
4
olivenolie
2 spsk.
usprøjtet citroner
¼
kapers
2 spsk.
tørrede chiliflager
1 tsk.
sorte oliven uden sten
100 g
cherrytomater (konserves)
1 dåser
salt
peber

Til servering

friskrevet parmesan
25 g
frisk basilikum
1 håndfulde

Sådan gør du

Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Pil hvidløgsfeddene, og skær dem i tynde skiver. Hak ansjoser. Steg hvidløg og ansjoser i olie på en pande i et par minutter.
Riv skallen af citronen. Tilsæt afdryppede kapers, chiliflager, citronskal, oliven og cherrytomater, og lad det simre i 5 minutter. Smag til med salt og peber.
Vend den afdryppede pasta i, og lad retten samle sig i 2 minutter.

Servering

Servér pastaretten med friskhøvlet parmesan og plukket basilikum på toppen.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'