Pasta puttanesca med oliven og ansjoser
12. juli 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Her får du en vaskeægte italiensk klassiker! Pasta puttanesca med oliven og ansjoser er en vegetarisk pastaret, der med sikkerhed vil vække glæde.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Pil hvidløgsfeddene, og skær dem i tynde skiver. Hak ansjoser. Steg hvidløg og ansjoser i olie på en pande i et par minutter.
Riv skallen af citronen. Tilsæt afdryppede kapers, chiliflager, citronskal, oliven og cherrytomater, og lad det simre i 5 minutter. Smag til med salt og peber.
Vend den afdryppede pasta i, og lad retten samle sig i 2 minutter.
Servér pastaretten med friskhøvlet parmesan og plukket basilikum på toppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk