Pasta puttanesca med oliven og ansjoser
Her får du en vaskeægte italiensk klassiker! Pasta puttanesca med oliven og ansjoser er en vegetarisk pastaret, der med sikkerhed vil vække glæde.

0-30 min.
(0)
12. juli 2018 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth
Ingredienser
personer
- konkyliepasta
- 400 g
- hvidløg
- 3 fed
- ansjoser
- 4
- olivenolie
- 2 spsk.
- usprøjtet citroner
- ¼
- kapers
- 2 spsk.
- tørrede chiliflager
- 1 tsk.
- sorte oliven uden sten
- 100 g
- cherrytomater (konserves)
- 1 dåser
- salt
- peber
Til servering
- friskrevet parmesan
- 25 g
- frisk basilikum
- 1 håndfulde
Sådan gør du
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Pil hvidløgsfeddene, og skær dem i tynde skiver. Hak ansjoser. Steg hvidløg og ansjoser i olie på en pande i et par minutter.
Riv skallen af citronen. Tilsæt afdryppede kapers, chiliflager, citronskal, oliven og cherrytomater, og lad det simre i 5 minutter. Smag til med salt og peber.
Vend den afdryppede pasta i, og lad retten samle sig i 2 minutter.
Servering
Servér pastaretten med friskhøvlet parmesan og plukket basilikum på toppen.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner