Pasta penne med palmekål og parmesan
11. september 2023
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
En grøn og sprød pastaret, som hurtigt kan blive en ny hverdagsfavorit.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pastaen al dente som anvist på emballagen.
Hak hvidløgene, og rens og snit palmekålen.
Steg hvidløg og palmekål i halvdelen af olien på en pande ved middel varme i 2 minutter. Tilsæt lidt af kogevandet fra pastaen, lad det koge op, og vend den kogte pasta i.
Smuldr brødet, og rist det på panden i resten af olien. Skyl og riv skallen af citronen.
Fordel pastaen i dybe tallerkner, og top med citronskal, brødkrummer og revet parmesan. <br />
Server straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk