Pasta penne med chorizo og tomatpesto
13. november 2020
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Den spanske chorizopølse tilfører pastaretten masser af saft og kraft, mens rucola og daddeltomater leverer friskhed.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Tag gryden af varmen, når der er ca. 1 minut tilbage af kogetiden, og afdryp pastaen i en sigte.
Blend de soltørrede tomater inklusiv olien, der hænger ved, til en tyk pesto i en blender eller minihakker.
Skær chorizopølsen i tynde skiver. Opvarm en dyb pande med olie, og steg chorizoskiverne i 1-2 minutter på hver side, til de er gyldne.
Skyl de friske tomater, og skær dem i halve.
Bland den kogte pasta sammen med tomatpesto, stegt chorizo, friske tomater, friskrevet parmesan og plukkede oreganoblade, og vend det hele godt sammen. Krydr med salt og peber.
Anret i dybe tallerkener, og servér med skyllet rucola og revet parmesan på toppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk