Pasta med tun, tomatsauce og pinjekerner

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Nemt, hurtigt – og med et strejf af Middelhavet. Tomatsaucen er velegnet til grov pasta.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog pastaen som anvist på pakken.
Varm en gryde op med olivenolie, og rist finthakket hvidløg af i olien.
Skær tomaterne i grove stykker. Kom dem i gryden, og rør godt rundt, så tomaterne moses ud. Varm igennem, og smag til med salt og peber.
Vend den kogte, afdryppede pasta ned i saucen. Hak basilikummen groft, og vend halvdelen i tomatsaucen.
Anret pastaen i dybe tallerkener, og top med tun.
Pynt med letristede pinjekerner, resten af den hakkede basilikum og store flager af parmesan. Krydr med peber fra kværn.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar