Pasta med tun, tomatsauce og pinjekerner
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Nemt, hurtigt – og med et strejf af Middelhavet. Tomatsaucen er velegnet til grov pasta.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pastaen som anvist på pakken.
Varm en gryde op med olivenolie, og rist finthakket hvidløg af i olien.
Skær tomaterne i grove stykker. Kom dem i gryden, og rør godt rundt, så tomaterne moses ud. Varm igennem, og smag til med salt og peber.
Vend den kogte, afdryppede pasta ned i saucen. Hak basilikummen groft, og vend halvdelen i tomatsaucen.
Anret pastaen i dybe tallerkener, og top med tun.
Pynt med letristede pinjekerner, resten af den hakkede basilikum og store flager af parmesan. Krydr med peber fra kværn.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk