Pasta med svampesauce

12. maj 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Få ting smager bedre end en lækker, cremet pasta. Her får pastaen god smag af østershatte og rosmarin og serveres med masser af frisk persille.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær svampene i skiver. Smelt smør i en pande, og steg svampene gyldne. Læg svampene til side.
Hak løg, hvidløg og rosmarin, og steg det på panden i 2 minutter.
Kog pastaen al dente, og hæld vandet fra den.
Hæld pasta, fløde og friskrevet parmesanost på panden, og varm retten op i 2 minutter.
Smag pastaen til med friskrevet citronskal, salt og peber.
Vend svampene i retten, og smag den til med friskrevet citronskal, salt og peber.
Rist valnødder på en tør pande, og hak dem groft.
Hak persillen, og servér pastaen med persille og nødder på toppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar