Pasta med svampe og parmesan

3. oktober 2018 af .

Foto: AOP

Denne herlige pastaret med svampe og parmesan er både nem og lækker. Vælg de svampe, der er tilgængelige i dit supermarked. Det kan fx være østershatte, kantareller eller champignoner. Eller som her, shiitake.

Ingredienser

Sådan gør du

Rens svampene, og skær dem i passende stykker.
Rist dem hårdt i olie i en dyb, varm pande, til de er gyldne. Krydr med salt.
Kog pastaen al dente i kogende, saltet vand.
Hæld pastaen på panden sammen med svampene og lidt af kogevandet. Lad det varme kort op.
Vend masser af friskrevet parmesan og lidt ekstra olivenolie i, og smag til med peber og evt. salt.
Servér straks med masser af rucola vendt med lidt citronsaft.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar