Pasta med svampe og italiensk pølse
19. december 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Brug en blanding af de flotteste svampe, du kan få fingrene i, og en god italiensk-krydret pølse til denne pastaret.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens svampe, og skær dem i tynde skiver. Steg dem i en stor gryde i halvdelen af smørret. Krydr med salt og peber, og lad det stege, til svampene bliver flot gyldne.
Pil og hak løg, og pil og pres hvidløg. Hak persille og timian fint (gem lidt timian til pynt). Lad det hele stege med i gryden, til løgene bliver klare.
Skær pølsen i mundrette stykker, og lad dem stege med, til de tager farve og er gennemstegte.
Hæld hvidvin og bouillon i gryden, og bring saucen i kog. Tilsæt resten af smørret, og lad saucen simre, til den begynder at tykne. Riv parmesan fint, og vend den i saucen lige inden servering.
Kog pastaen efter pakkens anvisning. Servér retten med frisk pasta, og pynt med timian.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk