Pasta med svampe- og gorgonzolasauce
30. november 2020
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Prøv en cremet pastaret med et lille, pikant spark fra gorgonzolaosten.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær svampene i skiver, og rist dem ved lav varme i smør i 10-12 minutter.
Tilsæt finthakket hvidløg, og svits i 2 minutter, uden at det tager farve.
Hæld fløde ved, og bring saucen i kog. Lad det simre i et par minutter, til konsistensen tykner.
Rør gorgonzola i, og smelt osten under omrøring, uden at saucen rammer kogepunktet. Smag til med salt og peber.
Kog pasta efter anvisning på pakken.
Lad den dryppe af, og vend den med saucen. Servér med rucola og grofthakket bredbladet persille.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk