Pasta med svampe og bacon i flødesauce

27. november 2020 af .

Foto: Philip Høpner

Det er ikke for intet, at kantareller kaldes for ’skovens guld’. De smørgule svampe kommer bedst til deres ret, når de får lov at spille hovedrollen i maden, som i den her cremede pasta.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog pastaen al dente efter anvisning på pakken, og hæld vandet fra den.
Rist hasselnødderne i 5 minutter på en tør, varm pande. Læg nødderne i et rent viskestykke, og gnub skallerne af nødderne. Hak hasselnødderne.
Skær bacon i mindre stykker, og steg det sprødt i en pande. Læg bacon til side på et stykke køkkenrulle.
Pil løg og hvidløg, og hak det fint. Rens og rengør kantarellerne, og skær dem i mindre stykker.
Steg løg, hvidløg og kantareller i smør i en pande i ca. 5 minutter.
Tilsæt pasta, fløde og hvidvin i panden, og lad det simre i 4 minutter. Skyl rucolaen, og vend den i panden. Smag retten til med salt og peber.
Skær flager af parmesan, eller riv den groft på et rivejern. Drys nødder og parmesan over pastaen, og servér den straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar