Pasta med spinatpesto

Snig ekstra grøntsager ind i en simpel omgang pasta-pesto ved at tilføje spinatblade. Enkelt og godt!

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl spinat og basilikum. Pil hvidløg. Blend spinat, basilikum, hvidløg, olie og citronsaft i en blender, til det er glat.
Rist pinjekerner og cashewnødder på en tør pande, og riv parmesanost fint.
Tilsæt det i blenderen, og kør igen, til du får en cremet, men stadig grov konsistens. Smag pestoen til med salt.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Vend pestoen i den friskkogte pasta. Top med friskhøvlet parmesan, og pynt evt. med basilikum og pinjekerner.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
30. august 2019 af .

Foto: Winnie Methmann

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar