Pasta med spinatpesto
30. august 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Snig ekstra grøntsager ind i en simpel omgang pasta-pesto ved at tilføje spinatblade. Enkelt og godt!
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl spinat og basilikum. Pil hvidløg. Blend spinat, basilikum, hvidløg, olie og citronsaft i en blender, til det er glat.
Rist pinjekerner og cashewnødder på en tør pande, og riv parmesanost fint.
Tilsæt det i blenderen, og kør igen, til du får en cremet, men stadig grov konsistens. Smag pestoen til med salt.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Vend pestoen i den friskkogte pasta. Top med friskhøvlet parmesan, og pynt evt. med basilikum og pinjekerner.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk