Pasta med spinat, forårsløg, ricotta og mozzarella

1. juni 2018 af .

Foto: Stine Christiansen

Skru op for hyggen, og servér et lækkert vegetarisk pastafad med både ricotta og mozzarella.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 225°.
Kog pastaen efter anvisning på pakken, til den er al dente.
Rens og snit forårsløg. Skyl spinat. Damp forårsløg og spinat i bouillon i en gryde, til spinaten netop falder sammen.
Rør ricotta i, og smag til med salt og peber.
Vend den afdryppede pasta i spinat-ricotta-blandingen, og hæld pastaretten i et smurt ovnfad. Top med mozzarella revet i små stykker.
Bag pastaretten i ovnen i 10-12 minutter, til mozzarellaen er smeltet og gylden.

Tip!

Spis gerne et godt brød til denne pastaret.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar