Pasta med spinat, forårsløg, ricotta og mozzarella
1. juni 2018
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
Skru op for hyggen, og servér et lækkert vegetarisk pastafad med både ricotta og mozzarella.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 225°.
Kog pastaen efter anvisning på pakken, til den er al dente.
Rens og snit forårsløg. Skyl spinat. Damp forårsløg og spinat i bouillon i en gryde, til spinaten netop falder sammen.
Rør ricotta i, og smag til med salt og peber.
Vend den afdryppede pasta i spinat-ricotta-blandingen, og hæld pastaretten i et smurt ovnfad. Top med mozzarella revet i små stykker.
Bag pastaretten i ovnen i 10-12 minutter, til mozzarellaen er smeltet og gylden.
Tip!
Spis gerne et godt brød til denne pastaret.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk