Pasta med spinat-fløde-sauce og hvidløgsstegte rejer
1. juni 2018
af
Christine Bille Nielsen.
Foto: Henrik Freek
Når du damper og blender spinaten, inden du blander den med fløde, bliver farven på saucen meget stærkt og ensartet grøn.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil skallen af rejerne. Hak hvidløg groft.
Steg rejerne på den ene side i olivenolie på en pande. Vend dem, og tilsæt hvidløg. Steg dem et øjeblik, og tilsæt så fintrevet skal og friskpresset saft fra citronen. Kog op, krydr med salt, og tag panden væk fra blusset.
Skyl spinaten grundigt, og læg den i en stor gryde uden at dryppe det vand af, der hænger ved spinatbladene. Kog spinaten under omrøring, til den falder helt sammen. Blend spinaten i en blender, og hæld den så tilbage i gryden. Bland spinaten med fløde, og kog blandingen op.
Kog pastaen som angivet på emballagen. Vend den kogte pasta med spinatsaucen, smag til med salt, og anret spinatpastaen på tallerkener. Fordel rejerne på pastaen.
Dryp citronskyen fra panden over anretningen, og servér med det samme.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk