Pasta med søde kartofler og skinke
6. juli 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Maria Fabricius Tegner
Pasta med cremet sauce er comfortfood, når det er bedst. Den her er gavmildt krydret med hvidløg og chili og drysset med nødder og bredbladet persille, så det hele ikke bliver alt for blødt at sætte tænderne i.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær de søde kartofler i mindre stykker, og kog dem møre i 15-18 minutter. Dræn kogevandet fra.
Blend kartofler, mælk, cremefraiche og groftrevet parmesan med en stavblender, til konsistensen er glat. Smag til med salt og peber.
Kog pasta efter pakkens anvisning. Pres hvidløgene, og steg dem sammen med tynde chiliringe i olivenolie i en stor gryde.
Tilsæt skinke, skåret i mindre stykker, og lad det riste med i 1 minut. Hæld kartoffelsauce og pasta i gryden, og vend retten sammen.
Servér med grofthakkede hasselnødder og bredbladet persille.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk