Pasta med salviesmør, kål og nødder

31. marts 2019 af .

Foto: Stine Christiansen

Smagene i denne ret minder om dem, du kan finde på en lille landsbyrestaurant i Italien. Drøm dig væk, mens du nyder din pasta herhjemme.

Ingredienser

Sådan gør du

Steg salviebladene i smørret på en pande ved lav varme, til de er sprøde.
Hak hasselnødderne groft, og hæld dem på panden til salviebladene.
Skyl og tør grønkål og palmekål.
Riv eller snit kålen i mindre stykker, og steg det i et par minutter i olie på en ny pande, til det er faldet sammen, men stadig har bid.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra, og vend kålen i pastaen.
Anret pastaen i dybe tallerkener, og hæld salvie-nøddesmørret over.
Drys med masser af friskrevet parmesan, krydr med salt og peber, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar