Pasta med salviesmør, kål og nødder
31. marts 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
Smagene i denne ret minder om dem, du kan finde på en lille landsbyrestaurant i Italien. Drøm dig væk, mens du nyder din pasta herhjemme.
Ingredienser
Sådan gør du
Steg salviebladene i smørret på en pande ved lav varme, til de er sprøde.
Hak hasselnødderne groft, og hæld dem på panden til salviebladene.
Skyl og tør grønkål og palmekål.
Riv eller snit kålen i mindre stykker, og steg det i et par minutter i olie på en ny pande, til det er faldet sammen, men stadig har bid.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra, og vend kålen i pastaen.
Anret pastaen i dybe tallerkener, og hæld salvie-nøddesmørret over.
Drys med masser af friskrevet parmesan, krydr med salt og peber, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk