Pasta med salsicciapølse og asparges
1. juli 2021
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Den italienske salsicciapølse er spækket med krydderier og velsmag, og blot en pølse eller to gør hele retten fyldig og lækker.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pastaen efter pakkens anvisninger. Gem 1 dl kogevand, og afdryp pastaen.
Skær pølsen i skiver, og steg dem på en pande i 2-3 minutter.
Pil hvidløgene, og skær dem i tynde skiver. Skyl aspargesene, bræk den nederste, træede del af, og skær resten i mundrette stykker.
Hæld hvidløg, asparges og olie på panden med pølse, og steg i yderligere 2-3 minutter. Tilsæt pasta og 1 dl kogevand, og varm igennem. Tilsæt revet parmesan.
Skyl og tør rucolaen, og vend den i retten. Smag til med salt og peber.
Servér retten rygende varm med lidt friskrevet parmesan på toppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk