Pasta med salsicciapølse og asparges

1. juli 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Den italienske salsicciapølse er spækket med krydderier og velsmag, og blot en pølse eller to gør hele retten fyldig og lækker.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog pastaen efter pakkens anvisninger. Gem 1 dl kogevand, og afdryp pastaen.
Skær pølsen i skiver, og steg dem på en pande i 2-3 minutter.
Pil hvidløgene, og skær dem i tynde skiver. Skyl aspargesene, bræk den nederste, træede del af, og skær resten i mundrette stykker.
Hæld hvidløg, asparges og olie på panden med pølse, og steg i yderligere 2-3 minutter. Tilsæt pasta og 1 dl kogevand, og varm igennem. Tilsæt revet parmesan.
Skyl og tør rucolaen, og vend den i retten. Smag til med salt og peber.
Servér retten rygende varm med lidt friskrevet parmesan på toppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar