Pasta med salsiccia og salvie
21. april 2022
af
Louisa Lorang.
Foto: Columbus Leth
De små salsicciapølser er let krydrede og perfekte at bruge til en smagfuld sauce eller hurtige kødboller. Find dem i velassorterede supermarkeder.
Ingredienser
Sådan gør du
Klem farsen ud af pølserne, og steg den let gylden i olie i en dyb pande.
Pil hvidløgene, skær dem i tynde skiver, og steg dem på panden sammen med farsen i 8-10 minutter.
Pluk salvien groft, hak oliven groft, og vend begge dele med farsen på panden. Steg kort, og tilsæt mosede tomater. Krydr med salt og peber.
Kog pastaen al dente efter pakkens anvisninger. Afdryp, og gem lidt af pastavandet.
Vend pastaen i saucen sammen med lidt kogevand. Lad retten simre i et par minutter, og smag til med salt og peber.
Anret pastaen i dybe tallerkner. Top med revet parmesan og evt. lidt salvieblade. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk