Pasta med salsiccia og salvie

21. april 2022 af .

Foto: Columbus Leth

De små salsicciapølser er let krydrede og perfekte at bruge til en smagfuld sauce eller hurtige kødboller. Find dem i velassorterede supermarkeder.

Ingredienser

Sådan gør du

Klem farsen ud af pølserne, og steg den let gylden i olie i en dyb pande.
Pil hvidløgene, skær dem i tynde skiver, og steg dem på panden sammen med farsen i 8-10 minutter.
Pluk salvien groft, hak oliven groft, og vend begge dele med farsen på panden. Steg kort, og tilsæt mosede tomater. Krydr med salt og peber.
Kog pastaen al dente efter pakkens anvisninger. Afdryp, og gem lidt af pastavandet.
Vend pastaen i saucen sammen med lidt kogevand. Lad retten simre i et par minutter, og smag til med salt og peber.
Anret pastaen i dybe tallerkner. Top med revet parmesan og evt. lidt salvieblade. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar