Pasta med rucolapesto og parmesan

12. juni 2023 af .

Foto: Peter Kam

En simpel, men utrolig lækker pastaret, som vinder på sin enkelhed. Pestoen laver du selv ved at blende rucola, krydderier og et par øvrige ingredienser sammen i en foodprocessor.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og afdryp krydderurter og rucola. Blend basilikum, persille, rucola, pinjekerner, parmesan og olie til en cremet pesto i en foodprocessor. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Kog pastaen efter anvisning på emballagen. Gem ca. ½ dl af kogevandet, og afdryp i en sigte.
Vend pasta, kogevand og pesto sammen i gryden i 1-2 minutter, så du får en cremet pastaret. Anret i dybe tallerkener, og top med friskrevet parmesan.<br />  

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar