Pasta med rucolapesto og parmesan
12. juni 2023
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
En simpel, men utrolig lækker pastaret, som vinder på sin enkelhed. Pestoen laver du selv ved at blende rucola, krydderier og et par øvrige ingredienser sammen i en foodprocessor.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og afdryp krydderurter og rucola. Blend basilikum, persille, rucola, pinjekerner, parmesan og olie til en cremet pesto i en foodprocessor. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Kog pastaen efter anvisning på emballagen. Gem ca. ½ dl af kogevandet, og afdryp i en sigte.
Vend pasta, kogevand og pesto sammen i gryden i 1-2 minutter, så du får en cremet pastaret. Anret i dybe tallerkener, og top med friskrevet parmesan.<br />
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk