Pasta med ricotta og røget laks
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Jaochim Wichmann
En frisk og lækker pastaret med ricotta og røget laks, som meget vel kan blive en ny hverdagsfavorit.
Bemærk
Marinering: 15 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær squashen i skiver. Bland med de øvrige ingredienser.
Bring en stor gryde med vand i kog.
Bræk den nederste, træede ende af aspargeserne, og skær aspargeserne i mindre stykker.
Læg aspargesene i 1 minut i det kogende vand, tag dem op, og hold dem varme.
Kog pastaen efter pakkens anvisning i det varme vand.
Hak purløg og dild, og vend det i den afdryppede pasta sammen med asparges, kapers, røget laks og ricotta.
Anret med citronmarineret squash.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk