Pasta med ricotta og røget laks

En frisk og lækker pastaret med ricotta og røget laks, som meget vel kan blive en ny hverdagsfavorit.

Bemærk
Marinering: 15 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær squashen i skiver. Bland med de øvrige ingredienser.
Bring en stor gryde med vand i kog.
Bræk den nederste, træede ende af aspargeserne, og skær aspargeserne i mindre stykker.
Læg aspargesene i 1 minut i det kogende vand, tag dem op, og hold dem varme.
Kog pastaen efter pakkens anvisning i det varme vand.
Hak purløg og dild, og vend det i den afdryppede pasta sammen med asparges, kapers, røget laks og ricotta.
Anret med citronmarineret squash.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Jaochim Wichmann

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar