Pasta med rejer, chorizo og tomater
5. november 2019
af
Kristine Høeg.
Foto: Line Falck
En klassisk og lækker pastaret fuld af gode smage fra de friske råvarer. Servér retten med et godt drys persille på toppen.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pastaen som angivet på pakken.
Skær chorizo i små stykker, og steg dem sprøde i olie. Skær hvidløgsfeddene i tynde skiver, og kom dem på panden sammen med tomater og hvidvin. Lad det hele simre, indtil tomaterne begynder at briste.
Tilsæt rejer, og lad dem stege med i et par minutter. Smag til med salt og peber – og måske lidt chili, hvis du er til stærk mad.
Hak persillen mellemfint. Vend pastaen i rejeblandingen, og drys med persille. Nyd med det samme.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk