Pasta med portobellosvampe og parmaskinke
26. juli 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
En simpel, cremet pastaret kan være alt, hvad man drømmer om på en travl dag, og det er lige nøjagtigt, hvad du får i denne opskrift med svampe, parmaskinke og fløde.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Steg parmaskinken sprød på en tør pande, og læg den til side.
Rens svampene, og skær dem i skiver. Pil og hak skalotteløg. Smelt smør og olie på panden. Svits løget, til det bliver klart.
Tilsæt svampe, og lad dem stege med i 6-7 minutter – rør ikke for meget i panden, men vend svampene rundt efter 3-4 minutter.
Hæld hvidvin på panden, og lad den koge ind i nogle minutter. Tilsæt fløde, og kog ind, til saucen tykner.
Hæld vandet fra den friskkogte pasta, og vend pastaen i svampesaucen på panden.
Skyl og hak persillen, og vend den i retten. Smuldr den sprøde parmaskinke over retten lige før servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk