Pasta med parmesansauce og svampe
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Colombus Leth
Denne pastaret med parmesansauce og svampe er så cremet og lækker, at det er ren selvforkælelse!
Ingredienser
Sådan gør du
Kog spaghettien al dente efter anvisningen på pakken.
Rens champignonerne, og skær dem i kvarter. Steg dem i olie på en pande ved høj varme. Tilsæt presset hvidløg og finthakket rosmarin (gem lidt til pynt).
Hæld bouillon på panden, og bring det hele i kog. Riv parmesanen, og vend den med majsstivelse.
Skru ned for varmen, og kom parmesanblandingen på panden. Når osten er smeltet, og saucen har samlet sig, smager du til med fintrevet citronskal, salt og peber.
Vend den friskkogte, afdryppede spaghetti i, og lad retten samle sig i ca. 2 minutter. Servér med en smule revet parmesan og frisk rosmarin på toppen.
Tip!
Vælg en god fuldkornsspaghetti, hvis du vil have lidt flere fibre i retten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk