Pasta med pancetta og rucolapesto

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

En enkel pastaret med hjemmelavet pesto – nemt og lækkert!

Ingredienser

Sådan gør du

Kom skyllet rucola og mandler i en blender, og blend det godt.
Riv skallen af citronen fint. Tilsæt olie, citronskal og parmesan. Blend godt, og smag til med salt og peber. Justér konsistensen med lidt olie eller koldt vand, hvis pestoen er for tyk.
Kog båndpastaen efter anvisningen på pakken. Lad pastaen dryppe af i en sigte. Vend pastaen med rucolapesto, og krydr med salt og peber.
Skær pancetta i brede strimler, og rist dem sprøde på en varm pande.
Drys den sprøde pancetta over pastaretten, og pynt med parmesanost høvlet i flager.
Fordel emmentaler på brødskiverne, og rist dem i en 200° varm ovn, til osten er smeltet. Servér brødene som tilbehør til pastaretten.

Tip!

Pestoen smager også godt til grillede grøntsager eller som smørelse i en sandwich.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar