Pasta med palmekål, nødder og gedeost

18. februar 2021 af .

Foto: Maria Warnke Nørregaard

Hurtig og lækker pastaret med kål, nødder og gedeost. Hvis du er mere til grønkål end palmekål, så brug det i stedet for, ligesom hasselnødderne kan skiftes ud med dine yndlingsnødder.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog pastaen al dente efter anvisningen på pakken. Dryp pastaen af, og gem lidt af kogevandet.
Skyl og snit palmekålen. Skyl og snit chilien fint, og hak nødderne groft.
Steg kål, nødder og chili i olie i en gryde ved jævn varme.
Vend den stegte kålblanding med pasta og 2-3 spsk. af kogevandet fra pastaen.
Smag til med salt, peber og citronskal. Servér straks med gedeost på toppen, og drys evt. med lidt ekstra peber.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar