Pasta med palmekål, nødder og gedeost
18. februar 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Maria Warnke Nørregaard
Hurtig og lækker pastaret med kål, nødder og gedeost. Hvis du er mere til grønkål end palmekål, så brug det i stedet for, ligesom hasselnødderne kan skiftes ud med dine yndlingsnødder.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pastaen al dente efter anvisningen på pakken. Dryp pastaen af, og gem lidt af kogevandet.
Skyl og snit palmekålen. Skyl og snit chilien fint, og hak nødderne groft.
Steg kål, nødder og chili i olie i en gryde ved jævn varme.
Vend den stegte kålblanding med pasta og 2-3 spsk. af kogevandet fra pastaen.
Smag til med salt, peber og citronskal. Servér straks med gedeost på toppen, og drys evt. med lidt ekstra peber.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk