Pasta med ovnbagte tomater
1. juni 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Fettucine med rustik tomatsauce, hvor tomater, squash og hvidløg bages i ovnen og vendes med pastan. Det er både supernemt og virkelig lækkert!
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°.
Skyl tomaterne, og læg dem i et ovnfast fad. Skyl squash, skær dem i tern, og læg dem oven på tomaterne.
Pil og pres hvidløg over tomat og squash, og top med basilikum. Dryp med olie, og krydr med salt og peber.
Bag retten i ovnen i ca. 30 minutter, til tomaterne er rynkede og gyldne. Brug en grydeske til at mose tomater og squash let sammen.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Vend den rustikke tomatsauce i pastaen, og servér med friskrevet parmesan og basilikum.
Tip!
Fettucine er brede pastabånd, der både fås i en frisk og i en tørret udgave. Begge dele kan fint bruges.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk