Pasta med mørbrad i tomat-fløde-sauce

Når comfort food er det eneste rigtige, er pasta i flødesauce lige sagen.

Ingredienser

Sådan gør du

Puds mørbraden for sener, og skær den i skiver på 2 cm. Krydr skiverne med salt, peber, oregano og basilikum.
Brun mørbradskiverne på begge sider i olie på en pande.
Pil og pres hvidløg, og lad det stege med på panden. Hak de soltørrede tomater groft, og vend dem i.
Hæld hvidvin og fløde på panden. Lad retten simre i ca. 15 minutter, til mørbradskiverne er gennemstegte.
Kog spaghetti efter anvisningen på pakken.
Servér pasta med mørbrad og tomat-fløde-sauce, og drys med rucola og basilikumblade inden servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
4. oktober 2019 af .

Foto: Winnie Methmann

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar