Pasta med mørbrad i tomat-fløde-sauce
4. oktober 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Når comfort food er det eneste rigtige, er pasta i flødesauce lige sagen.
Ingredienser
Sådan gør du
Puds mørbraden for sener, og skær den i skiver på 2 cm. Krydr skiverne med salt, peber, oregano og basilikum.
Brun mørbradskiverne på begge sider i olie på en pande.
Pil og pres hvidløg, og lad det stege med på panden. Hak de soltørrede tomater groft, og vend dem i.
Hæld hvidvin og fløde på panden. Lad retten simre i ca. 15 minutter, til mørbradskiverne er gennemstegte.
Kog spaghetti efter anvisningen på pakken.
Servér pasta med mørbrad og tomat-fløde-sauce, og drys med rucola og basilikumblade inden servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk