Pasta med lynstegt svinekød, hvidløg og porrer
1. juni 2018
af
Christine Bille Nielsen.
Foto: Henrik Freek
En nem pastaret med lynstegt svinekød er perfekt til travle hverdage. Rucola giver retten kant med sin skarpe og let bitre smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens porrerne, og skær dem i skiver. Skær koteletterne i tynde strimler.
Opvarm en stor pande med olie, og steg kødet, til det er brunt på alle sider.
Tilsæt porrerne, og lad dem stege med et par minutter. Skyl og halvér tomaterne, hak hvidløget groft, og vend begge dele sammen med kød og porrer.
Tilsæt vand, og lad det hele koge lidt sammen.
Skyl og tør rucolasalaten, og vend den sammen med de øvrige ingredienser på panden, til den lige netop falder sammen.
Kog pastaen i en stor gryde med letsaltet vand efter pakkens anvisning.
Hæld vandet fra, og vend pastaen sammen med kødet og grøntsagerne. Drys med groftrevet ost, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk