Pasta med lyn-kødsauce
4. august 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Lav en lynhurtig pasta med kødsauce med en ratatouille-blanding fra frost, der er fyldt med cherrytomater, løg, squash og peberfrugt. Et kvarter senere er der aftensmad.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pastaen al dente som anvist.
Svits kødet i olien med knust hvidløg.
Tilsæt tomatpuré samt timian, og varm det igennem.
Kom dernæst ratatouille-blanding og bouillon ved, og lad det simre i 5 minutter.
Smag til med salt og peber, og bland med friskkogt pasta.
Fordel på tallerkener, drys med parmesan og lidt basilikum, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk