Pasta med linsesauce
28. august 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Giv kødsaucen kamp til stregen med denne krydrede linsesauce fyldt med velsmag.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak løg. Pil og pres hvidløg. Svits begge dele i olivenolie i en gryde.
Skyl og riv squash. Skræl og riv gulerødderne. Vend begge dele i gryden med løg. Krydr godt med salt, peber, basilikum og oregano, og lad det stege, indtil grøntsagerne falder sammen, og væden er fordampet.
Hæld hakkede tomater, tomatpuré, bouillon, røde linser og chiafrø i gryden. Rør grundigt rundt, og lad saucen simre i 30 minutter. Smag til med rødvinseddike.
Kog pastaskruerne efter anvisning på pakken.
Servér pasta i dybe tallerkener med linsesauce, friskrevet parmesan og basilikumblade.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk