Pasta med linsesauce

28. august 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Giv kødsaucen kamp til stregen med denne krydrede linsesauce fyldt med velsmag.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak løg. Pil og pres hvidløg. Svits begge dele i olivenolie i en gryde.
Skyl og riv squash. Skræl og riv gulerødderne. Vend begge dele i gryden med løg. Krydr godt med salt, peber, basilikum og oregano, og lad det stege, indtil grøntsagerne falder sammen, og væden er fordampet.
Hæld hakkede tomater, tomatpuré, bouillon, røde linser og chiafrø i gryden. Rør grundigt rundt, og lad saucen simre i 30 minutter. Smag til med rødvinseddike.
Kog pastaskruerne efter anvisning på pakken.
Servér pasta i dybe tallerkener med linsesauce, friskrevet parmesan og basilikumblade.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar