Pasta med laks og spinat
10. august 2018
af
Louisa Lorang.
Foto: AOP
Simple pastaretter er det bedste, og denne cremede version med laks og spinat smager skønt med en gavmild omgang sort peber.
Ingredienser
Sådan gør du
Steg laksen i en smule olie på en varm pande. Lad den stege næsten færdig på den ene side.
Tag panden af varmen, vend fisken, og lad den stege færdig på eftervarmen. Krydr med salt.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Dræn vandet fra, men gem det.
Pil hvidløget, og skær det i tynde skiver. Sautér hvidløg i olivenolie i en stor sauterepande eller gryde, til det brunes lidt.
Tilsæt spinat, og lad den falde sammen. Tilsæt ricotta og kogt pasta. Lad det hele varme kort op.
Spæd op med en smule kogevand, og smag til med salt og masser af sort peber.
Vend brud af laks i, og servér straks med masser af parmesan, citron skåret i både og evt. salat til.
Tip!
Du kan også bruge røget laks i stedet for stegt laks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Fettuccine Alfredo – Opskrift på cremet pastaret!
Powered by Froala Editor