Pasta med laks og grønkål
13. april 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Med røget laks i pastaen kommer aftensmaden hurtigt på bordet. I den her cremede pasta gemmer sig også grønkålsblade, så du bliver ordentlig mæt.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak løg og hvidløg fint. Varm olie og muskatnød i en pande, og steg løg og hvidløg i 2 minutter.
Fjern stilken på grønkålen, og skær bladene i mindre stykker. Steg grønkålen i panden i 2 minutter.
Riv citronskal, og tilsæt skal og fløde i panden. Lad blandingen simre i 5 minutter.
Kog spaghettien al dente.
Skær laksen i mindre stykker.
Hæld vandet fra spaghettien, og vend spaghettien i panden sammen med laks og fintrevet parmesanost.
Smag til med salt og peber. Hak mandlerne, og drys dem på toppen af pastaen. Servér gerne med en grøn salat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk