Pasta med laks og grønkål

13. april 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Med røget laks i pastaen kommer aftensmaden hurtigt på bordet. I den her cremede pasta gemmer sig også grønkålsblade, så du bliver ordentlig mæt.

Ingredienser

Sådan gør du

Hak løg og hvidløg fint. Varm olie og muskatnød i en pande, og steg løg og hvidløg i 2 minutter.
Fjern stilken på grønkålen, og skær bladene i mindre stykker. Steg grønkålen i panden i 2 minutter.
Riv citronskal, og tilsæt skal og fløde i panden. Lad blandingen simre i 5 minutter.
Kog spaghettien al dente.
Skær laksen i mindre stykker.
Hæld vandet fra spaghettien, og vend spaghettien i panden sammen med laks og fintrevet parmesanost.
Smag til med salt og peber. Hak mandlerne, og drys dem på toppen af pastaen. Servér gerne med en grøn salat.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar