Pasta med kylling, spinat og svampe

30. december 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Pasta med kylling, spinat og svampe er nem og hurtig mad, som du kan sætte på bordet i løbet af et kvarter. Kyllingekød og fuldkornspasta er med til at give masser af mæthed, der holder længe.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog pastaen al dente efter pakkens anvisning.
Steg kyllingefileterne i lidt af olien på en pande i ca. 5 minutter på hver side. Krydr dem med salt og peber.
Skær svampene i mindre stykker. Halvér tomaterne. Steg svampene i 2-3 minutter ved god varme i resten af olien. Kom tomaterne ved, og steg endnu et par minutter.
Bland med friskkogt pasta og spinat, og smag til med salt og peber. Fordel retten på tallerkener, og anret skiver af kylling ovenpå.
Drys med friskrevet parmesan, og servér straks.

Tip!

Fusilli er det italienske navn for pastaskruer. Konkylier eller penne passer også godt til retten.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar