Pasta med kylling og cremet spinatflødesauce

Pasta er og bliver en favorit – ikke mindst fordi det er billig mad, der kan varieres i det uendelige.

Ingredienser

Sådan gør du

Steg kyllingbrystfileterne på en varm pande med olie i 6-8 minutter på hver side, til de er gennemstegte, og krydr med salt og peber.
Kog pastaen i en gryde med letsaltet vand efter anvisning på emballagen.
Rens forårsløg, og hak dem fint. Skyl og afdryp spinat. Opvarm en dyb pande med olie, og steg forårsløg ganske let.
Tilsæt spinat, bouillon og fløde, og bring saucen i kog, til spinaten falder sammen. Lad saucen småkoge i 5 minutter, til den tykner en smule, og smag til med revet citronskal, salt og peber.
Rist hasselnødder på en tør og varm pande, til de bliver gyldne og dufter. Tag dem af panden, og nulr de løse hinder af. Hak hasselnødderne groft.
Hæld vandet fra pastaen, og vend den sammen med spinatflødesaucen. Skær kyllingekødet i tynde skiver.
Anret pastaen i dybe tallerkener, top med kyllingeskiver, og drys med hasselnødder, friskrevet parmesan og hakket persille.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
5. maj 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar