Pasta med kylling og champignoner
Fyldig pastaret med stegte svampe og kyllingebryst i den lækreste sauce. Simpelt og godt.

0-30 min.
(1)
31. maj 2018 af Camilla Zarah LawesFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
personer
- kyllingebrystfileter
- 4
- solsikkeolie til stegning
- 2 spsk.
- hvidløg
- 2 fed
- brune champignoner
- 500 g
- hvidvin
- 2 dl
- hønsebouillon
- 2½ dl
- frisk grøn pappardelle (bred båndpasta)
- 450 g
- piskefløde
- 5 dl
- frisk basilikum
- 1 potter
- friskhøvlet parmesan
- 30 g
Råkost
- gulerødder
- 4
- frisk babyspinat
- 200 g
- solsikkeolie
- 1 spsk.
- citronsaft
- 1 spsk.
- salt
- peber
Sådan gør du
Skær kyllingekødet i store tern. Steg dem i olie på en dyb pande sammen med hakkede hvidløgsfed.
Rens og halver champignon, og steg dem gyldne på panden sammen med kødet.
Tilsæt hvidvin, og kog op. Tilsæt herefter bouillon, og lad retten småsimre i et par minutter.
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Lad den dryppe af i en sigte.
Råkost
Skræl og riv gulerødderne. Skyl og tør spinaten. Vend gulerødder og spinat med olie, citronsaft, salt og peber.
Bland den afdryppede pasta med kyllingekødet på panden. Hæld fløde ved, kog op, og tag panden af varmen. Drys med plukket basilikum og høvlet parmesan, og server med råkost til.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner