Pasta med kylling og champignoner
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Fyldig pastaret med stegte svampe og kyllingebryst i den lækreste sauce. Simpelt og godt.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kyllingekødet i store tern. Steg dem i olie på en dyb pande sammen med hakkede hvidløgsfed.
Rens og halver champignon, og steg dem gyldne på panden sammen med kødet.
Tilsæt hvidvin, og kog op. Tilsæt herefter bouillon, og lad retten småsimre i et par minutter.
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Lad den dryppe af i en sigte.
Skræl og riv gulerødderne. Skyl og tør spinaten. Vend gulerødder og spinat med olie, citronsaft, salt og peber.
Bland den afdryppede pasta med kyllingekødet på panden. Hæld fløde ved, kog op, og tag panden af varmen. Drys med plukket basilikum og høvlet parmesan, og server med råkost til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk