Pasta med kylling og champignoner

Fyldig pastaret med stegte svampe og kyllingebryst i den lækreste sauce. Simpelt og godt.

Pasta med kylling og champignoner
0-30 min.

(1)

31. maj 2018 af Camilla Zarah LawesFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer
kyllingebrystfileter
4
solsikkeolie til stegning
2 spsk.
hvidløg
2 fed
brune champignoner
500 g
hvidvin
2 dl
hønsebouillon
2½ dl
frisk grøn pappardelle (bred båndpasta)
450 g
piskefløde
5 dl
frisk basilikum
1 potter
friskhøvlet parmesan
30 g

Råkost

gulerødder
4
frisk babyspinat
200 g
solsikkeolie
1 spsk.
citronsaft
1 spsk.
salt
peber

Sådan gør du

Skær kyllingekødet i store tern. Steg dem i olie på en dyb pande sammen med hakkede hvidløgsfed.
Rens og halver champignon, og steg dem gyldne på panden sammen med kødet.
Tilsæt hvidvin, og kog op. Tilsæt herefter bouillon, og lad retten småsimre i et par minutter.
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Lad den dryppe af i en sigte.

Råkost

Skræl og riv gulerødderne. Skyl og tør spinaten. Vend gulerødder og spinat med olie, citronsaft, salt og peber.
Bland den afdryppede pasta med kyllingekødet på panden. Hæld fløde ved, kog op, og tag panden af varmen. Drys med plukket basilikum og høvlet parmesan, og server med råkost til.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'