Pasta med kylling og artiskokpesto
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
En mættende og nem pastaret med kylling og artiskokpesto, der vil sprede madglæde rundt om bordet.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Krydr kyllingebrysterne med salt og peber, og dryp med olie. Steg dem 20-25 minutter i ovnen.
Afdryp artiskokhjerterne, og blend dem med 2 spsk. olivenolie. Rør de blendede artiskokhjerter med pesto.
Kog frisk pasta i letsaltet vand i 3-4 minutter eller efter pakkens anvisning.
Skyl babyspinat, lad den dryppe godt af, og høvl eller riv parmesanosten.
Anret den kogte pasta med artiskokpesto, babyspinat og parmesan. Kværn lidt ekstra sort peber over retten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk