Pasta med kylling, aubergine og parmesan
20. juli 2023
af
Pernille Skjødt.
Foto: Columbus Leth
Nem pasta med kylling! Når auberginer får lov til at hygge sig i olie på panden, bliver de bløde og cremede. Uhm!
Ingredienser
Sådan gør du
Pil løg og hvidløg, og hak begge dele fint. Skyl auberginerne, og skær dem i grove tern. Skyl tomaterne, og skær dem i halve.
Skær kyllingefileterne i tern.
Steg aubergineternene i olie i en gryde i 4-5 minutter, til de er gyldne. Tilsæt løg, hvidløg og kylling, og steg i yderligere i 3 minutter.
Tilsæt tomatpuré, vand og halvdelen af tomaterne, og kog i 6-7 minutter. Smag til med eddike, salt og peber.
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Afdryp, og vend med lidt olie og salt.
Anret pastaen i dybe tallerkner, og top med stegt kylling, aubergine og resten af tomaterne. Drys med friskrevet parmesan og hakket persille, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk