Pasta med krebsehaler og flødesauce

13. oktober 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Pasta med skaldyr kan få hvilken som helst hverdagsmiddag til at minde lidt mere om gourmetmad. I den her cremede pasta får krebsehalerne og pastaen selskab af både spinat og cherrytomater.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog pastaen al dente efter anvisningen på pakken.
Hak hvidløg og chili fint, og steg det i olie i 2 minutter.
Tilsæt cherrytomaterne, og lad indholdet stege i 5 minutter.
Tilsæt piskefløde og hvidvin, og lad indholdet simre i 2 minutter.
Vend spinat og krebsehaler i panden, og smag pastaen til med salt og peber.
Riv parmesan, og drys den over pastaen. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar