Pasta med krebsehaler og flødesauce
13. oktober 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Pasta med skaldyr kan få hvilken som helst hverdagsmiddag til at minde lidt mere om gourmetmad. I den her cremede pasta får krebsehalerne og pastaen selskab af både spinat og cherrytomater.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pastaen al dente efter anvisningen på pakken.
Hak hvidløg og chili fint, og steg det i olie i 2 minutter.
Tilsæt cherrytomaterne, og lad indholdet stege i 5 minutter.
Tilsæt piskefløde og hvidvin, og lad indholdet simre i 2 minutter.
Vend spinat og krebsehaler i panden, og smag pastaen til med salt og peber.
Riv parmesan, og drys den over pastaen. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk