Pasta med kødsauce og bønnesalat
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Pasta med kødsauce er en sikker hverdagsret, som falder i god jord hos de fleste! Servér bønnesalat til for at få lidt ekstra grøntsager.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak løg groft. Steg det i olie på en pande. Tilsæt kødet lidt ad gangen, og steg det, til det er lysebrunt. Krydr godt med oregano, salt og peber. Tilsæt tomater fra dåse og grøntsagsbouillon, og lad kødsaucen simre ved svag varme i 30 minutter.
Blend alle ingredienserne sammen i en minihakker eller foodprocessor. Justér evt. konsistensen med lidt mere olivenolie.
Kog spaghetti efter anvisningen på emballagen.
Bring en gryde med saltet vand i kog til bønnerne. Nip bønnerne, og damp dem i det spilkogende vand i 2 minutter. Hæld vandet fra, og skyl bønnerne kortvarigt i koldt vand. Anret dem på et fad.
Pil og skær skalotteløg i tynde skiver. Drys dem over bønnerne. Dryp bønnesalaten med olie, og krydr med salt og peber.
Vend den frisklavede basilikumpesto sammen med den varme, afdryppede spaghetti. Drys med friskhøvlet parmesan, og servér med kødsauce til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Den bedste opskrift på bønnesalat!