Pasta med kalvekødboller og aspargesbroccoli
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Aspargesbroccoli kaldes også for broccolini og smager mildt og sødt og lidt af både broccoli og asparges.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør hakket kød til en fars med rasp, æg, oregano, salt og peber. Lad farsen hvile på køl i 15 minutter.
Form farsen til små kødboller på størrelse med en lille valnød. Steg kødbollerne gyldne i olie på en pande i 3-4 minutter på hver side.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Skyl aspargesbroccoli. Hvis du bruger almindelig broccoli, så skær den i mindre stykker, og skyl dem. Kog aspargesbroccoli med i gryden sammen med pastaen i de sidste 3 minutter af kogetiden.
Pisk ægget sammen med revet parmesan i en skål. Hæld vandet fra pasta og aspargesbroccoli, og vend straks rundt med sammenpisket æg.
Riv skallen af citronen fint. Skyl og halvér chilien, fjern kernerne, og hak chilien. Bland pastaen med citronskal og hakket chili.
Anret pasta med kødbollerne, og servér med friskrevet parmesan.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk