Pasta med hvidløg, chili og broccoli
1. juni 2018
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
Skal det være nem og hurtig aftensmad? Denne pastaret er klar i en håndevending, og chili og hvidløg sætter smæk på smagen.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Gem lidt af kogevandet, før du hælder det fra.
Pil og pres hvidløgsfeddene. Rens og snit chilien. Hak hasselnødderne groft.
Rist hvidløg, chili og hasselnødder i olivenolie på en pande ved middel varme i 2 minutter.
Skyl broccolien, og del den i mindre stykker. Lad den stege med på panden i yderligere 2 minutter. Krydr med salt og peber.
Bland den afdryppede pasta sammen med broccoliblandingen på panden, og tilsæt lidt af pastavandet.
Drys pastaretten med friskrevet parmesan.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk