Pasta med hasselnødder og krydderurter
10. maj 2023
af
Louisa Lorang.
Foto: Columbus Leth
Pasta er altid en god idé - og med ekstra krydderurter og sprøde hasselnødder bliver en almindelig hverdagsret løftet til nye højder.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pastaen al dente efter pakkens anvisninger.
Hak hasselnødderne groft. Pil hvidløgene, og skær dem i tynde skiver. Steg begge dele i olie på en pande i 1-2 minutter. Tilsæt salvie, og lad hvidløg og nødder blive let gyldne.
Afdryp pastaen, men gem kogevandet. Vend pastaen sammen med nødder og 1 dl kogevand (måske lidt mere) på panden. Lad det simre i 1 minuts tid. Spæd med lidt mere kogevand, og tilsæt masser af friskrevet parmesan og et dryp olie.
Sluk for panden. Vend basilikumblade og oregano sammen med pastaen, og anret straks i dybe tallerkner. Krydr med peber, top med lidt mere friskrevet parmesan, og servér straks.
Tip!
Pasta skal altid koges i ret så saltet vand, og husk at koge den al dente, så den kan vendes rundt på panden med resten i et par minutter. Spis altid pasta, så snart den er færdig - pasta venter ikke på nogen!
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk