Pasta med grønkålspesto og pancetta

27. januar 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

Den struttende sunde pesto komplementerer pastaen, men smager også vidunderligt på egen hånd.

Ingredienser

Sådan gør du

Rist pinjekernerne på en tør, varm pande. Blend grønkål, persille, ristede pinjekerner og hvidløgsfed i en multihakker eller foodprocessor.
Riv ca. 1 tsk. citronskal, og pres 1-2 spsk. citronsaft. Kom pecorino, citronskal, citronsaft og olivenolie ned i kålblandingen, og blend det hele til en grov pesto. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Steg pancettaen sprød på panden. Kog spaghettien al dente i letsaltet vand som anvist på emballagen. Hæld vandet fra, og bland pastaen med pestoen.
Fordel i 4 dybe tallerkener, og servér med sprød pancetta og ekstra revet pecorino på toppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar