Pasta med grønkålspesto og grønkålschips

12. marts 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Du kan nemt lave din egen pesto af grønkål, som smager endnu bedre, når den toppes med hjemmelavede grønkålschips.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 150°. Skyl og tør grønkål grundigt. Riv bladene fra stilkene, og massér dem med olivenolie og salt i en skål.
Fordel bladene på en bageplade beklædt med bagepapir i ét lag. Bag grønkålen i ovnen i ca. 20 minutter, til den er helt sprød.
Rist valnødder på en tør pande, og lad dem køle lidt af. Rens grønkål, og riv bladene af stilken.
Blend grønkålsbladene sammen med olivenolie, pillet hvidløg og citronsaft i en blender eller foodprocessor, til du får en grøn masse.
Tilsæt ristede valnødder og revet parmesan, og blend igen, til pestoen får en cremet, men stadig grov konsistens. Smag til med salt.
Kog den friske pasta efter pakkens anvisning, og vend den med grønkålspesto. Top med grønkålschips og parmesanflager, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar