Pasta med gris og salvie
Hurtig hverdagsmad behøver ikke være kedeligt, og du kan godt komme langt med få ingredienser. Denne opskrift på pasta med gris opfylder begge krav!

0-30 min.
(0)
7. maj 2025 af Louisa LorangFoto: Columbus Leth
Ingredienser
personer
Pasta med gris og salvie
- pasta (f.eks. spaghetti)
- 300 g
- nakkekoteletter
- 2
- olivenolie til stegning
- 3 spsk.
- salt og peber
- gulerødder
- 2
- bladselleri
- 2 stilke
- hvidløg
- 2 fed
- salvie
- 5 stilke
- salt og peber
Til servering
- parmesan
- Evt. blandet grøn salat
Sådan gør du
Pasta med gris og salvie
Kog pastaen al dente efter pakkens anvisninger.
Skær koteletterne i små tern. Steg dem i rigeligt olie i en dyb pande i 4-6 minutter. Krydr med salt og peber.
Skær gulerødderne i små tern. Snit bladselleri, pil hvidløgene, og skær dem i tynde skiver. Hæld det hele på panden med gris, og steg i 2-4 minutter.
Afdryp pastaen, men gem en del af kogevandet. Vend pasta med gris, grønt og snittede salvieblade, 1-2 dl pastavand og lidt olie, og lad det hele simre sammen i 2-3 minutter. Krydr med salt og peber.
Servering
Servér retten i dybe tallerkner med et gavmildt drys parmesan. Giv evt. en sprød salat til.
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner