Pasta med gorgonzola og valnødder
Er du glad for gorgonzola? Så er denne pastaret med cremet gorgonzolasauce et sikkert hit. De sprøde valnødder giver et dejligt knas til retten.

0-30 min.
(2)
31. maj 2018 af Marie MelchiorFoto: Line Falck
Ingredienser
personer
- piskefløde
- 2 dl
- gorgonzola
- 300 g
- salt
- peber
- valnøddekerner
- 100 g
- penne (pastarør)
- 400 g
- rucola
- 100 g
Sådan gør du
Bring en stor gryde med letsaltet vand i kog. Opvarm fløden i en anden gryde.
Skær gorgonzola i mindre stykker, og smelt osten i den varme fløde. Smag saucen til med salt og peber.
Rist valnødderne let på en tør pande, og hak dem.
Kom pastaen i det spilkogende vand i gryden, og kog den i 8-10 minutter (eller efter anvisningen på emballagen).
Lad pastaen dryppe af i en sigte, og vend den med gorgonzolasaucen.
Skyl rucolaen, og hak den groft. Vend pastaen rundt med valnødder og rucola. Servér straks.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner