Pasta med gorgonzola og valnødder
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Er du glad for gorgonzola? Så er denne pastaret med cremet gorgonzolasauce et sikkert hit. De sprøde valnødder giver et dejligt knas til retten.
Ingredienser
Sådan gør du
Bring en stor gryde med letsaltet vand i kog. Opvarm fløden i en anden gryde.
Skær gorgonzola i mindre stykker, og smelt osten i den varme fløde. Smag saucen til med salt og peber.
Rist valnødderne let på en tør pande, og hak dem.
Kom pastaen i det spilkogende vand i gryden, og kog den i 8-10 minutter (eller efter anvisningen på emballagen).
Lad pastaen dryppe af i en sigte, og vend den med gorgonzolasaucen.
Skyl rucolaen, og hak den groft. Vend pastaen rundt med valnødder og rucola. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk