Pasta med friske tomater, chili og hvidløg

Det italienske køkken kan noget med enkel elegance – som her, hvor du på 10 minutter kan lave en virkelig lækker pastaret med den fine linguine-pasta, friske tomater og stærke smagsgivere som chili og hvidløg. Top med parmesan og persille for at gøre retten komplet.

Pasta med friske tomater, chili og hvidløg
0-30 min.

(0)

October 27, 2020 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Skal man salte pastaen på ægte italiensk manér – og få pastaens smag rigtigt frem – skal man ikke spare på mængden af salt i vandet. En tommelfingerregel er 1 spsk. salt per 1 liter vand. Husk, at meget af saltet alligevel hældes ud med vandet. Tilsæt i øvrigt først saltet, når vandet koger, men før du tilføjer pastaen. Tilsætter du det, når du putter gryden på blusset, forlænges kogetiden nemlig.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'