Pasta med fiske- og skaldyrsragout
8. februar 2022
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Enkel men forrygende pastaret med fisk og skaldyr i cremet flødesauce.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl muslingerne, og kassér dem, som ikke vil lukke sig, når du banker dem let ned i bordet. Skær fisken i store tern, og pil forsigtigt hummerhalerne.
Kog pastaen efter pakkens anvisninger. Afdryp. Skyl skalotteløg og fennikel, og hak begge dele fint.
Steg grøntsagerne i smør i en stor gryde i et par minutter, og drys lidt mel over grøntsagerne. Varm det hele godt igennem, og tilsæt hvidvin og bouillon.
Kog op, og tilsæt muslingerne. Lad dem dampe under låg i 4-5 minutter. Tag muslingerne op med en hulske, og hold dem varme.
Hæld fløden i saucen, og lad den koge godt op i 1 minuts tid. Læg fisk og hummerhaler i saucen, og lad dem dampe i 1-2 minutter. Smag til med salt og peber.
Fordel pastaen i dybe tallerkner, og top med muslinger, fisk, hummerhaler og sauce. Pynt med plukket dild, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk