Pasta med fiske- og skaldyrsragout

8. februar 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

Enkel men forrygende pastaret med fisk og skaldyr i cremet flødesauce.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl muslingerne, og kassér dem, som ikke vil lukke sig, når du banker dem let ned i bordet. Skær fisken i store tern, og pil forsigtigt hummerhalerne.
Kog pastaen efter pakkens anvisninger. Afdryp. Skyl skalotteløg og fennikel, og hak begge dele fint.
Steg grøntsagerne i smør i en stor gryde i et par minutter, og drys lidt mel over grøntsagerne. Varm det hele godt igennem, og tilsæt hvidvin og bouillon.
Kog op, og tilsæt muslingerne. Lad dem dampe under låg i 4-5 minutter. Tag muslingerne op med en hulske, og hold dem varme.
Hæld fløden i saucen, og lad den koge godt op i 1 minuts tid. Læg fisk og hummerhaler i saucen, og lad dem dampe i 1-2 minutter. Smag til med salt og peber.
Fordel pastaen i dybe tallerkner, og top med muslinger, fisk, hummerhaler og sauce. Pynt med plukket dild, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar