Pasta med cremet tomatsauce og burrata

31. oktober 2022 af .

Foto: Nicolai Mørk

Pastaretten er en ægte smovseret, som bør indtages under et tæppe med benene oppe i sofaen.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog pastaskruerne efter anvisning på emballagen, og afdryp dem i en sigte.
Pil og hak løget fint. Opvarm en gryde med olie, og steg løget ved middellav varme i 2-3 minutter.
Tilsæt cherrytomater, rød pesto og mascarpone, og bring saucen i kog. Lad det småkoge i 10 minutter ved lav varme, og smag til med eddike, sukker, salt og peber.
Vend de kogte pastaskruer i tomatsaucen, og anret pastaretten på et stort fad.
Pluk burrata-ostene i mindre stykker, og fordel dem over retten. Pynt med frisk oregano, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar