Pasta med cremet tomatsauce og burrata
31. oktober 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Nicolai Mørk
Pastaretten er en ægte smovseret, som bør indtages under et tæppe med benene oppe i sofaen.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pastaskruerne efter anvisning på emballagen, og afdryp dem i en sigte.
Pil og hak løget fint. Opvarm en gryde med olie, og steg løget ved middellav varme i 2-3 minutter.
Tilsæt cherrytomater, rød pesto og mascarpone, og bring saucen i kog. Lad det småkoge i 10 minutter ved lav varme, og smag til med eddike, sukker, salt og peber.
Vend de kogte pastaskruer i tomatsaucen, og anret pastaretten på et stort fad.
Pluk burrata-ostene i mindre stykker, og fordel dem over retten. Pynt med frisk oregano, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk